Hem Stand-Up Mingel Barntrolleri Filiocus Om Peder Press Galleri Kontakta

Trolleri för barn

Man behöver inte vara miljonär för att anlita Trollkarlen Peder! Han är ett populärt inslag på alla barnkalas. Både barn och vuxna brukar uppskatta denna show. Förutom att trolla kan jag om så önskas skapa ballongdjur i olika färger som sedan skänks bort till barnen. Barn i förskoleåldrar får alltid ballonger.

Åldersanpassat är viktigt!
För att lyckas med underhållning för barn måste den vara anpassad till barnens utvecklingsnivå. Jag har genom studier och erfarenhet från föreställningar under många år skapat program som är avpassade efter barnens åldrar. Det är stor skillnad på att vara 4 eller 5 år och en 7-åring har en helt annan självbild och syn på världen än en 6-åring. Skillnaden mellan en 8-åring och ett barn som är 10 år är gigantisk!

Därför måste varje föreställning specialanpassas för att barnen ska få mesta möjliga utbyte av den - detta kan verka självklart, men få trollkarlar fixar det!

Många trollkarlar skyr barnföreställningar eftersom de tycker att barn är jobbiga, högljudda och svåra att kontrollera. Sanningen är att barn är mer direkta och mindre socialt polerade än vuxna och trollkarlen måste därför både tycka om barn och förstå hur de fungerar och tänker.

Du som förälder eller arrangör kan i detta avseende anlita mig med förtroende!

Inte bara barnkalas
Yngre människor tycker alltid om att roas med trolleri. Barn förekommer i fler sammanhang än barnkalas. Om företaget ska ha öppet hus eller familjedag är trolleri en uppskattad programpunkt. Barn i olika åldrar har olika behov, så jag försöker att sätta ihop program som passar alla grupper. Privatpersoner, företag, föreningar och kommuner är välkomna att höra av sig så diskuterar vi just Era behov.

Information till arrangören
Jag behöver en fri golvyta på 2x3 meter för att rymma mig själv, mitt lilla bord samt barn som kommer fram och hjälper till. Ingen annan utrustning krävs. Beroende på lokalens beskaffenhet eller publikens storlek kan dock ljud och ljus behövas. Till föreställningar i privata hem brukar detta inte vara nödvändigt.

För att se bra bör barnen vara placerade framför mig, eventuellt i en halvcirkel. Även föräldrar och andra vuxna åskådare får bäst utbyte av föreställningen om de sällar sig till barnen och inte placerar sig långt ute på sidorna eller bakom mig.

Läs mina tips för ett lyckat barnkalas - klicka här.

trollkarl, trollkarlen peder,lund, malmö, landskrona, trelleborg, höör, skåne

 
trollkarl, trollkarlen peder, lund, malmö, landskrona, trelleborg, höör, skåne


Kontaktsida

Copyright © Don't Blink Entertainment, 2005-2022. Med ensamrätt.
Foto: Yvonne Rambring, www.exhibibild.se
Logotyp: Alf Andersson, Bildskaparen