Hem Stand-Up Mingel Barntrolleri Filiocus Om Peder Press Galleri Kontakta

Trolleri för större sällskap

Festen
Till kaffet eller desserten kan det kännas lagom med en halvtimmes lättsamma magiska mysterier. Trolleri med rep, dukar, tidningar och kort, men också lite djupare trolleri som får Dig att undra om ett sjätte sinne finns, trots allt ...

Hjärnans mysterier
För sällskap som inte är på fest men som ändå vill roas med magi och som har lättare att koncentrera sig än en firmafestpublik, kan jag erbjuda ett lite udda program på temat tankeläsning. Vi genomför experiment tillsammans som gränsar till det övernaturliga. Hur var det nu med det sjätte sinnet?

Specialprogram
Har Du speciella önskemål eller har en idé Du vill pröva? Hör av Dig så diskuterar vi hur vi bäst förverkligar Dina visioner.

Information till arrangören
Jag behöver en fri golvyta på 2x3 meter för att rymma mig själv, en stol samt medhjälpare från publiken. För att ställa ifrån mig min väska på scenen behöver jag en vanlig stol med ryggstöd, men utan armstöd. Beroende på publikens storlek eller lokalens beskaffenhet kan ljud och ljus behövas. I så fall kan vi diskutera detta per telefon eller e-post.

trollkarl, trollkarlen peder, lund, malmö, landskrona, trelleborg, höör, skåne

 
trollkarl, trollkarlen peder, lund, malmö, landskrona, trelleborg, höör, skåne


Kontaktsida

Copyright © Don't Blink Entertainment, 2005-2022. Med ensamrätt.
Foto: Yvonne Rambring, www.exhibibild.se
Logotyp: Alf Andersson, Bildskaparen